Sharon Hasselbaink

Sharon

Psycholoog, Hersenwetenschapper, Voedingskundige, POH-GGZ en Portiecoach (Portion Control Coach)

Ik ben een meertalige psychologe en hersenwetenschapper met een brede werkervaring binnen en buiten het gebied van de psychologie. Bijvoorbeeld binnen het onderwijs en het maken van diversiteitsbeleid (gelijkheid en diversiteit).

Mijn specialiteiten zijn menselijk gedrag, hersenwetenschappen, geestelijke gezondheid en gezondheidsgedrag.

Ik heb een speciale interesse in het waarom, wat en hoe we eten vanuit (neuro) psychologisch en voedingskundig perspectief voor het behouden van een goede (mentale) gezondheid. Opgeleid in psychodiagnostiek van psychische stoornissen. Ben ik tevens opgeleid in de psychodiagnostiek bij hersenbeschadiging, waaronder hersenbeschadiging veroorzaakt door vitamine B1 tekorten en ondervoeding. In mijn werk maak ik de impact van hersenbeschadiging op het dagelijks leven van dichtbij mee.

Mijn competenties zijn onder andere:
– (neuro) psychologische testen
– Onderzoek naar verschillende aspecten van het menselijk gedrag voor verschillende doeleinden, waaronder documentair onderzoek en fictief personage ontwikkeling (psychologie voor schrijvers).
– Culturele competentie door te hebben gewoond, gestudeerd en gewerkt in en met  internationale omgevingen (Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten).

Ik bied wetenschappelijk psychologisch onderzoek, training, consulten en advies over de hersenen, voeding, mentale gezondheid en leefstijl.

Benieuwd naar welke manieren mijn diensten uw bedrijf kunnen helpen? Neem dan contact met mij op via e-mail.

mail@sharonhasselbaink.com
06-39508397

www.sharonhasselbaink.com
www.oleaespadan.com

Samenwerkingsverbanden

Olea Espadán
Ik ben mede-oprichter van Olea Espadán – Specialist in delicatessen en streekproducten uit de Sierra Espadán (Castellón, Spanje)Olea Espadán importeert rechtstreeks bij de producenten, verkoopt en verzorgt distributie van:

– Delicatessen: Extra Virgine olijfolie, Jam, Tapenade, Honing en Zachte snoepjes.
– Streekproducten: Verzorgingsproducten op basis van Extra Virgine Olijfolie.

Stuk voor stuk duurzame producten met kwaliteitszegel uit de Sierra Espadán in Alto Palancia. Natuurgebied in de bergen van de Valenciaanse Gemeenschap in Castellón, Spanje.

Olea Espadán biedt ook natuureducatie en voedingsvoorlichting. Zoals voorlichting over oliën en vetten.

Portiecoaching: Leefstijlprogramma voor mensen met overgewicht

Samenwerking met een chef-kok en het SMARTsize Me Team. Het Team achter het SMARTsize Me programma voor gedragsverandering bestaat uit onderzoekers, diëtisten en een management consultant. Ook is er uitwisseling tussen zorgverleners (diëtisten, gewichtsconsulenten en praktijkondersteuners somatiek).