Netwerkbijeenkomst

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst

30 maart 2015 @ 19:30 - 22:00

| €15
de-fruitvis

Maak kennis met Firma Delfshaven.
Kom naar de netwerkbijeenkomst op 30 maart!

Programma

Welkom en introductie Firma Delfshaven
Frank Schurink, voorzitter van Firma Delfshaven en directeur van Gedoemanagement, geeft een korte heldere uitleg over Firma Delfshaven

Meedoen aan aanbestedingen: hoe doe je dat?
Edith Weersink, directeur van PSI, gaat in op alle mogelijkheden die er zijn voor kleine ondernemers bij de overheid – het laaghangende fruit. In de praktijk merkt zij dat er weinig gebruik van gemaakt wordt.

Mariëlle van der Keur, directeur van TenderCoach, legt uit hoe aanbestedingen werken bij de overheid en gaat onderzoeken met de zaal hoe kleine ondernemers daar een rol in kunnen spelen.

Pauze

Nederland kantelt
Marcel Jongmans, enthousiasmeur en fan van Nederland Kantelt, gaat in op de trend kantelen, zoals uiteengezet in deze Tegenlicht-uitzending.

Hij gaat het gesprek leiden met de zaal over kantelen en hoe mensen, ondernemers en organisaties op een innovatieve manier met elkaar kunnen samenwerken.

Netwerkborrel
Let op: u kunt bij de Fruitvis alleen contant betalen.

Of van tevoren online betalen en aanmelden via Eventbrite
Voor en door ondernemers

Firma Delfshaven bestaat uit zelfstandige ondernemers van uiteenlopende disciplines die zich verenigd hebben in een coöperatie. De leden hebben als motto: door samen te werken, elkaars kwaliteiten te benutten en van elkaar te leren kom je verder dan in je eentje. Deze nieuwe vorm van ondernemen komt voort uit de ondernemers zelf. De leden werken in Delfshaven of hebben vanuit hun achtergrond een warme band met het gebied. Firma Delfshaven staat open voor nieuwe leden. Hoe dat werkt kunt u lezen op onze website: www.firmadelfshaven.nl (online vanaf 7 maart)

 

 

 

Gegevens

Datum:
30 maart 2015
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15
Evenement Tags:

Organisator

Firma Delfshaven
Website:
http://www.firmadelfshaven.nl/

Locatie

De Fruitvis
Marconistraat 43
Rotterdam, 3029 AH
+ Google Maps
Website:
http://www.fruitvis.nl/#