Kennisevent: Privacywetgeving, 1 februari in The Hub

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennisevent: Privacywetgeving, 1 februari in The Hub

1 februari 2018 @ 19:00 - 22:00

| €15,00

Privacywetgeving: wat betekent dat voor jou als ondernemer?

Klantgegevens, hoe veilig zijn die bij jou? En wat als het misgaat?
 
Mag je herkenbare foto’s van mensen op  je website plaatsen?
 
Wat mag wel en wat niet met  digitale nieuwsbrieven?

Zomaar een greep uit de vele vragen die je jezelf kunt stellen rondom ondernemerschap en de pricacywetgeving. Wil je weten hoe het precies zit? Kom dan naar het Kennisevent van Firma Delfshaven!

Datum: Donderdag 1 Februari 2018
Tijd: Van 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: De HUB, 1e Middelandstraat 103
Kosten: € 15,00, aanmelden kan hier.

Programma en sprekers

Inhoudelijk gaat het programma over drie thema’s. Deze zijn naar voren gekomen uit de discussies die naar aanleiding van de pricacywetgeving ontstonden bij het Broodje van Firma Delfshaven op 27 oktober 2017.
Wij zijn druk bezig om goede sprekers te werven. Eén spreker kunnen we vast introduceren: Vanessa van Kuilenburg,. Zij is senior medewerker toezicht bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en gaat over Data Beveiliging & Bescherming van Persoonsgegevens. Meer informatie en het definitieve programma volgen snel.

De thema’s

1. Databeheer en veiligheid
De kans is groot dat je als ondernemer verantwoordelijk gaat zijn voor de veiligheid van het beheer van data van je klanten op je website/in je computer. Denk aan facturen, klantbestanden, adressen. Zijn deze gegevens veilig bij jou? Wat zijn de gevolgen (voor jou) als het misgaat?

2. Beeldrecht
Mag je zo maar herkenbare foto’s van mensen op je website plaatsen? En op social media? Hoe vergevorderd is het fenomeen beeldherkenning? Hoe lang blijven foto’s op het net staan en wie is daar verantwoordelijk voor?

3. Spamwet/mailings
De nieuwsbrief is steeds populairder, vooral door het handige MailChimp. Iedereen weet dat er regels zijn wat er niet en wel mag met e-mailnieuwsbrieven, maar hoe ver gaat dit? En hoe verhoudt zich dit tot ‘koude’ acquisitie? Je mag potentiële klanten niet zomaar mailen, mag je ze dan wel zomaar bellen? En moet je, net als bedrijven, dan eerst het bel-me-niet-register raadplegen?

Aanmelden kan hier.

Gegevens

Datum:
1 februari 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€15,00

Organisator

Firma Delfshaven
Website:
http://www.firmadelfshaven.nl/

Locatie

Impact Hub Rotterdam
1e Middellandstraat 103
Rotterdam, 3021 BD
+ Google Maps
Website:
http://impacthub010.nl/