Save the date: donderdag 24 september

FD-Broodje_COID-4

 

27 juli 2015

 

Vele Delfshavense ondernemers vullen vragenlijst Broodje COID nieuwe stijl in

81 Delfhavense ondernemers hebben de vragenlijst over Broodje COID nieuwe stijl ingevuld. Dat betekent een invulscore van 14,4 % en daar zijn we erg blij mee. Zeker in deze vakantieperiode. Aankomende weken zullen we de resultaten doornemen en bekijken welke ingrediënten volgens de respondenten kunnen blijven en welke volgens hen kunnen worden aangepast. Op donderdag 24 september kun je dan kennismaken met het Broodje COID nieuwe stijl. De locatie, het tijdstip en het programma volgen later.

 

Overdracht
Tijdens de laatste netwerkbijeenkomst op 28 mei jl. heeft het voormalige team achter Broodje COID de organisatie overgedragen aan Firma Delfshaven.
“Anders dreigde Broodje COID te stoppen”, zegt voorzitter Frank Schurink. “En dat mocht niet gebeuren. Firma Delfshaven wil onder meer ondernemend Delfshaven een platform bieden waar men elkaar kan ontmoeten en waar vruchtbare ondernemende initiatieven uit voortkomen. Hoe constructief is het dan om te kunnen starten met een bestaand netwerk als Broodje COID dat al zo bekend is bij de Delfshavense ondernemers. Deze netwerkbijeenkomsten onderbrengen bij de Firma Delfshaven was voor ons dan ook een logische stap passend binnen onze ambitie.”

 

Thermometer
Niet vreemd dus dat wij als nieuwe organisator direct even wilden checken bij de regelmatige bezoekers van Broodje COID of er iets verbeterd kon worden aan het concept. Of zo gezegd: even de thermometer erin. Binnenkort lees je hier de resultaten van het online onderzoek en een samenvatting van de nieuwe stijl.

 

Hulp
Firma Delfshaven hoeft trouwens straks niet opnieuw het wiel uit te vinden, want enkele leden uit het oude team, Jolanda Drukker en Harry Schumacher, blijven de organisatie ondersteunen. Top!


Vragen
Meer weten? Stuur een mail naar: info@firmadelfshaven.nl.

 

Esther Janssen

 

Firma Delfshaven en Broodje COID 1 Firma Delfshaven en Broodje COID 2 Firma Delfshaven en Broodje COID 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de laatste netwerkbijeenkomst kreeg Esther Janssen van de Firma Delfshaven uit handen van Patrick Boel symbolisch de organisatie van Broodje COID overgedragen.