Het Ondernemershuis

Firma Delfshaven is een coöperatie die bestaat uit zelfstandige ondernemers, die ieder hun eigen bedrijf runnen. Waar mogelijk werken zij gezamenlijk aan opdrachten. Door de diversiteit aan ondernemers die elkaar coachen en ondersteunen, is er een sterke wil andere ondernemers in spe te helpen en stimuleren. Door Het Ondernemershuis krijgen stagiairs de kans om te werken aan diverse opdrachten en het ondernemerschap te ervaren.

Voor stagiairs:

In deze stage run je samen met collega-stagiairs een onderneming. Vanuit de ondernemers zijn er diverse opdrachten waarmee je meer kennis en ervaring kan opdoen. Verder worden er vanuit de Firma ook netwerk- en kennisbijeenkomsten georganiseerd waaraan je kan deelnemen.

Het idee hierachter is dat jij op deze unieke stageplaats een voorproefje kan nemen van het ondernemerschap. Jij bent samen met jouw collega-stagiairs verantwoordelijk voor de voortgang van projecten, communicatie en het schakelen tussen de verschillende ondernemers en opdrachten. Hierdoor krijg je goed beeld van ondernemen. Samen een onderneming runnen met je collega-stagiairs houdt ook in dat je onderling moet afstemmen en plannen wie welke opdracht doet. Maar ook elkaar helpen en feedback geven is een vast onderdeel van deze stageplaats.

Wat Firma Delfshaven te bieden heeft:

  • Gevarieerde en uitdagende opdrachten die marketing-, communicatie- en promotiegericht zijn.
  • Een unieke stageplaats waar jij een goed beeld krijgt van het ondernemerschap.
  • De gelegenheid om je ondernemers-skills te ontwikkelen en toe te passen in de praktijk.
  • Feedback van ondernemers met jaren aan ervaring en vakkennis.

Ben jij geïnteresseerd in een stageplaats waar jij je ondernemers-skills kan ontwikkelen en zelfstandig met je collega-stagiairs opdrachten kan aanpakken? Stuur dan een mail met cv naar: info@firmadelfshaven.nl